DC Universe Online'in Ödeme Metodu Açıklandı

22.06.2010 00:33 Samet Konuksal


 
     SOE, yeni MMO oyunu DC Universe Online'in ödeme metoduna açıklık kazandırdı. 
 
     Kullanıcıların her birinin bir süper kahraman olduğu, PS3'e çıkacak olan ender MMO'lardan birisi olan DC Universe Online'in ödeme metodu pay to play dediğimiz aylık ödemeli üyelik sistemiyle çıkışını yapacak.
 
     SOE'in açıklamasına göre oyunu oynamak için kullanıcılar aylık olarak 14.99$ ödeyecek. Bunun yanı sıra oyuna ilk başlangıçta PC kullanıcıları; 49.99$, PS3 kullanıcıları ise 59.99$ ödeyecekler. Tabi bunun ülkemizdeki fiyatı ise henüz belli değil. 
 
     Ayrıca Meodia sitesinden çıkan söylentiye göre, daha önce Kasım ayında çıkacağı açıklanan DC Universe Online, çıkışını 2 Kasım'da yapacak. Henüz kesin olarak çıkış tarihi netlik kazanmamış olan DC Universe Online'ın çıkış tarihinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 1 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 2 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 3 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler