Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

11.05.2024 12:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde erişime açıldı. Şu anda nişancı rol yapma strateji oyunu Circus Electrique'i ve Firestone içerik paketi Firestone Free Offer'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu ve içerik paketini 16 Mayıs Perşembe TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Bir sonraki hafta ise "gizemli oyun" bizlere sunulacak. Oyunun hangisi olduğu şu an için bilinmiyor.
 
Circus Electrique
 
 
 
Circus Electrique, kısmen hikâye odaklı rol yapma deneyimi ve kısmen taktik oyunu deneyimi sunuyor. Diğer taraftan sirk yönetimi de işin içine giriyor. Sıradan Londralılar gizemli bir şekilde azılı katillere dönüşünce, şehri kurtarma görevi gösterinin gerekli becerilere sahip performans sanatçılarına düşüyor.
 
Epic Games sayfası
 
Firestone Free Offer (İçerik paketi)
 
 
 
Firestone çok oyunculu bir fantezi oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İçerik paketi ise 200 Mücevheri, 10 Yaygın sandığı, 5 Sıradışı sandığı, 10 Tahta sandığı, 5 Demir sandığı, 360 Garip Tozu, 50 Parşömeni, 2 özel Avatarı, 35 Oyun Jetonunu, 5 Prestij Jetonunu ve 1 özel Görünümü içeriyor.
 
Paketi elde etmek için ücretsiz ana oyunu hesabınıza eklemeniz gerekiyor.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler