Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek

04.05.2024 12:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen ve PlayStation PC etiketi ile birlikte yayınlanan Helldivers 2 için yeni bir gelişme yaşanıyor. Açıklanan detaylara göre artık PC platformunda bile olsanız oyunu oynamak için PlayStation Network hesabına ihtiyacınız olacak ve hem Steam hem de PSN hesabınızı birbirine bağlamanız gerekecek.
 
Amaç güvenliği arttırmak 
 
 
 
PlayStation Network bildiğiniz üzere Sony tarafından kullanıcılara sunulan bir hizmet olarak karşımıza çıkıyor. Konsol tarafında bu bağlantı görülse de PC tarafında herhangi bir zorunluluk bulunmuyordu. Ancak şimdi Steam platformundaki oyuncular da bu bağlantıyı kurmak durumunda kalacak. Bu sistemin gelme sebebinin ise daha fazla güvenli ortam sunmayı hedeflemelerinden kaynaklanıyor.
 
Detaylar sadece bunlarla sınırlı değil aynı zamanda oyuncuların 30 Mayıs tarihinde hesap bağlamalarına izin verileceği ve 4 Haziran’a kadar Steam ve PlayStation Network hesaplarını bağlamaları gerektiği belirtiliyor.
 
Son olarak Helldivers 2'nin bir sonraki premium Warbond'u olan Polar Patriots 9 Mayıs'ta çıkacak. DLC'de yeni silahlar, zırhlar, ifadeler ve pelerinler yer alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 2 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 3 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler