Stalker 2: Heart Of Chernobyl için "Dikkat Çekici" Oynanış Fragmanı Yayınlandı

25.08.2023 15:39 Mehmet Tandoğan

 
 
GSC Game World tarafından oyunculara sunulacak açık dünya kıyamet temalı hayatta kalma nişancı oyunu Stalker 2: Heart Of Chernoby için yeni bir fragman yayınlandı. Dikkat çekici içerikle beraber karşımıza çıkan fragmanda oyunun oynanış kısımları yer alıyor.
 
Fragman içerisinde oyundan çeşitli görüntüler bulunuyor
 
 
 
Yayınlanan yeni fragman oyuncular için dikkat çekici bir içeriği sunuyor. Fragmanla beraber karakterimizin yürüyüş animasyonunu, silah tutuşunu, atış mekaniğini, oyunun çeşitli atmosferini, bölgelerini, silah çeşitliliğini ve daha fazlasını görüyoruz.
 
Uzun süredir beklenen oyunlar arasında yer alan Stalker 2: Heart Of Chernobyl kıyamet sonrası bir deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde 2024 yılına ertelenen oyun Ukrayna temelli GSC Game World ekibi tarafından geliştiriliyor.
 
Unreal Engine 5 ile geliştirilen Stalker 2, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için 2024'ün ilk çeyreğinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.
 
İşte oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STALKER 2: Heart of Chernobyl Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 3 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 4 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 4 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler