Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek?

02.05.2024 20:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise 15 Mayıs tarihinde oyuna dahil olacak yeni güncellemenin detayları belli oluyor.
 
Yeni zorluk seçenekleri, özelleştirmeler ve daha fazlası 
 
 
 
Çıkmadan önce büyük ses getirmeyi planlayan ancak çıkışı ile beraber bir süre sonra pek fazla adından söz ettirmeyen Starfield, genel olarak oyuncular tarafından oynanmaya ve sevilmeye devam ediyor. Bir kısım oyuncu oyunu çok sevdiğini söylerken birçok noktada oyunu eleştirmeye devam eden topluluklar da bulunuyor. En çok eleştirilen konular arasında ise oyun motorunun eski olması yer alıyor. Steam platformuna bakacak olursak karışık incelemelere sahip olduğunu da görebiliyoruz.
 
Tüm bu durumlar bir yana 15 Mayıs tarihinde oyuna dahil olacak yenilikler arasında daha ayrıntılı yüzey haritalarının olacağından bahsedebiliyor ve aynı zamanda yeni zorluk seçeneklerinin de bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz. Bunun dışında geminizi kişiselleştirebileceğiniz yeni seçenekler, satıcıların konumlarını görebileceğiniz yeni işaretçiler ve çok daha fazlası bizleri bekliyor.
 
Ek olarak gemilerin iç kısmına dekorasyon yapabileceğiniz çeşitli seçenekler, envanterinizi yönetmeyi kolaylaştırmak için sekmeler, Xbox konsollarında performansı arttırmak için yeni ekran ayarları ve artık kendi bölgenize giderken kaybolma riskinizin olmayacağı yenilikler bizlere sunulacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 9 Sn önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 3 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 15 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler