The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı

19.04.2024 15:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Telltale ekibi tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan The Wolf Among Us 2 için yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Masal karakterleri ile beraber ilerleyebildiğimiz yapımda New York şehri içerisinde yer alıyor ve buradaki suçları ortadan kaldırmaya hazırlanıyoruz.
 
İkinci sezonda da beklentiler yüksek
 
 
 
İlk sezonda olduğu gibi devam oyununda da kötü kurt Bigby olarak oynamaya devam edecek ve Fabletown Şerifi olarak buralardaki suçları açığa çıkarmaya hazırlanacağız. Yeni hikaye içeriğinin, olayların, karakterlerin ve daha fazlasının yer alacağı yeni sezon hayranlar tarafından bir hayli bekleniyor.
 
Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirilen yapım 2024 yılı içerisinde bekleniyor. The Wolf Among Us 2, birinci sezondaki olayların altı ay sonrasını konu alıyor. Son olarak ortaya çıkan ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler