Titanfall 2'nin Bir Sonraki Ücretsiz DLC'si Detaylandırıldı

23.06.2017 20:02 Gazali Çetinkaya

 
 
   Respawn Entertainment, Titanfall 2'nin bir sonraki ücretsiz indirilebilir içeriğini detaylandırdı.
 
   The War Games adlı indirilebilir içerik ile oyuna yeni harita (War Games), yeni Live Fire haritası (Traffic), yeni bir Execution ve pilotlar için bir 3 silah yuvası eklenecek. EA.com üzerinden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.
 
   The War Games 27 Haziran'da tüm Titanfall 2 oyuncularına sunulacak. İndirilebilir içeriğin oynanış fragmanı ve yama notları 22 Haziran'da ulaşılabilir olacak. 
 
   Ek olarak, Respawn Entertainment Titanfall hakkında birkaç sayısal bilgi paylaştı. Bu bilgilere göre de şu ana kadar 20 milyon kişi Titanfall serisini denemiş ve aktif oyuncu sayısı ise bir milyon civarında. 
 
   Titanfall 2 şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 35 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler