Xbox One'ın Gündeminde Türkiye Yok!

14.08.2013 21:05 Samet Konuksal


    Xbox 360'la birlikte Türkiye'yi es geçen Microsoft, konsolunu geçtiğimiz sene ülkemize resmi olarak getirebilmişti. 7 sene sonra gelen bu haber yeni nesil adına bizi biraz ümitlendirse de, Xbox One adına yapılan açıklamalarla birlikte Türkiye yeniden es geçildi.
 
    Bugün gelen söylentiler, Microsoft yetkilisi tarafından yalanlanmasına rağmen hemen hemen doğru çıktı. Microsoft, Xbox One'ın 2013 yılı içerisinde sadece 21 ülkede çıkacağını açıkladı. Bu ülkelerin arasında Avustralya, Avusturya, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Meksika, İspanya, İngiltere, ABD ve Yeni Zelanda yer alıyor. Microsoft, geri kalan ülkeler için 2014 yılının erken dönemlerini gösteriyor. 2014 ülkeleri listesinde Belçika, Danimarka, Finlandiya, Hollanda, Norveç, Rusya, İsveç ve İsviçre yer alıyor. Türkiye, Microsoft'un yayınladığı 2014 listesinde bile kendine yer edinememiş gözüküyor... Zaten bu iki listeden başka herhangi bir liste yayınlanmadı. Yani Xbox One, Türkiye'ye resmi olarak 2014'te bile gelemeyebilir.
 
    Bu kısım ülkemiz oyuncuları için pek önemli değil fakat Microsoft, ikinci listede yer alan ülkelerde ön sipariş yapan oyuncular için ücretsiz oyun vermeyi planlıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 243 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 4 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 5 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 6 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler