Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı

15.05.2024 20:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği Assassin's Creed Shadows için ilk sinematik fragman yayınlandı. Tamamen sinematik bir içerik olmasından dolayı oynanış unsurları ile karşılaşmadığımız yeni fragmanla beraber oyunun çıkış tarihini de öğreniyoruz.
 
Feodal Japonya'da geçen bir yapım 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Feodal Japonya'da geçecek olan Assassin's Creed Shadows, 15 Kasım tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun fiyatının şu anda 70 dolarlık bir etikete sahip olduğunu aktarabiliriz. Öte yandan oyunun ön siparişleri şu anda açık durumda. Ön sipariş veren kullanıcılar "Thrown to the Dogs" adlı bonus görevine erişebiliyor.
 
Oyunun şu anda üç farklı sürümü bulunuyor: Standart, Gold ve Ultimate Edition. Gold sürümü ana oyunu, 3 gün erken erişimi ve sezon biletini içeriyor. Sezon bileti içerisinde bonus bir görev ve gelecek iki genişleme paketi yer alıyor.
 
Ultimate Edition sürümüne bakacak olursak, ana oyun, 3 günlük erken erişim, sezon bileti, Sekiryu Karakter Paketi, Sığınak Paketi ve beş beceri puanının yanı sıra fotoğraf modunda Kızıl Ejder filtresi yer alıyor.
 
Son olarak oyunu Assassin’s Creed Odyssey stüdyosu Ubisoft Quebec geliştiriyor. 
 
Sinematik fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 1 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 4 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 6 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler