C&C Tiberium Alliances Açık Beta'da!

"Daha fazla Tiberium toplamalıyım!"
15.03.2012 16:46 Gökhan Yılmaz

 
     EA'in Command & Conquer serisine dönüş yaptığı Tiberium Alliances oyunu tarayıcı tabanlı bir strateji olacak. Alman Phenomic tarafından geliştirilen oyun açık beta ile tüm kullanıcılara kapılarını açtı.
 
     BattleForge ve Lord of Ultima gibi oyunlarıyla tanıdığımız stüdyonun yeni oyununda da yine kaynak toplama, birlikler oluşturma ve savaşma mantığıyla ilerliyorsunuz.
 
     EA'in verdiği bilgilere göre oyun ileriki aylarda Cross-platform olarak  mobil cihazlara da çıkartılacak. Bu nedenle ilk Free-to-play Cross-platform MMO'su olarak nitelendiriliyor. Oyuna evdeki PC'nizden tarayıcınızda kapatıp tabletlerinizde ve telefonlarınızda devam edebileceksiniz. Betaya katılıp denemek istiyorsanız Command & Conquer Tiberium Alliances'ın web sitesine uğrayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Command & Conquer 4 : Tiberian Twilight Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: EA Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 19 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler