Cage: Heavy Rain Yıl Sonunda 1.5 Milyona Ulaşır

09.04.2010 11:27 Alkan Adakaner


 
     26 Şubatta piyasaya çıkan Heavy Rain kısa bir sürede 1 milyonluk satış rakamını geçerek başarılı bir performans sergilemişti. Bu oyun Quantic Dream'in satış bazında en başarılı işi olmayı da başardı.
 
      Heavy Rain'in yaratıcısı Quantic Dream'den David Cage'e 1 milyona ulaşan satışlardan dolayı memnun olduklarını dile getirdi ve en başta 200-300 bin civarında oyun satmayı öngördüklerini söyleyerek bizce oldukça mütevazı davrandı, hatta biraz abarttı.
 
     Yıl sonunda kadar 1.5 milyon adeti geçmeyi planladıklarını da sözlerine ekleyen Cage satış rakamlarının gidişatından memnun.  Kendi oyunlarının ne aksiyon, ne rpg ne de macera oyunu olduğunu söyleyen yapımcı bu tür denemelerin her zaman riskleri vardır dedi.
 
      Quantic Dream ekibi gerek oyunlarının kalitesi, gerekse de satış rakamları ile büyük bir başarı yakaladı ve bu ilerideki deneysel projelerinin kaderini de etkileyecektir.
 
kaynak 
       

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 2 Saat önce Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 3 Saat önce Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 3 Saat önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 4 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler