Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir

03.10.2024 18:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti PlayStation Plus hizmetine yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Ekim ayında hizmete eklenecek oyunların artık erişilebilir olduğunu aktarabiliyoruz.
 
PlayStation Plus oyunlarını hesabınıza eklemeyi unutmayın
 
 
 
Bu ayın PlayStation Plus Essentials oyunları arasında WWE 2K24 (PS4, PS5), Dead Space (PS5) ve Doki Doki Literature Club Plus! (PS4, PS5) yer alıyor. PlayStation Plus üyeleri üç oyunu da 4 Kasım'a kadar kütüphaneye ekleyebiliyor ve bu tarihten sonra oyunlar yeni yapımlarla değişiyor.
 
Her zaman olduğu gibi Ekim ayının ücretsiz oyunları üyelik seviyesine bakılmaksızın PlayStation Plus'a abone olan herkese açık durumda. Üyeliğiniz aktif olduğu sürece bu oyunların kütüphanede kalacağını aktarmakta fayda var. Aboneliğinizi sona erdirirseniz, oyunlara erişim kayboluyor ancak hizmete yeniden abone olursanız bu oyunlar kütüphanede yeniden görünüyor.
 
Eylül ayının ücretsiz PlayStation oyunlarına bakacak olursak, Harry Potter: Quidditch Champions (PS4, PS5), MLB The Show 24 (PS4, PS5) ve Little Nightmares 2 (PS4, PS5) yer alıyor diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 3 Saat önce Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 3 Saat önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 4 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler