CoD:Ghosts, Microsoft'un Etkinliğinde Gösterilecek

01.05.2013 20:29 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz dakikalarda ilk videosu gelen Call of Duty: Ghosts adına resmi açıklamalar gelmeye başladı. Milyar dolarlık seri Call of Duty'nin yeni oyunu, yeni nesil konsollara gümbür gümbür geleceğe benziyor.
 
    Gelen haberlere göre Activision, Call of Duty: Ghosts'un ilk oynanış videosunu yeni nesil Xbox etkinliğinde gösterecek. Yani Call of Duty: Ghosts, ilk olarak yeni nesil Xbox'la birlikte 21 Mayıs'ta oynanacak. Yeni nesil bir oyun motoruyla geliştirilen Call of Duty oyununun bu bilgisine bakılırsa Infinity Ward, oyun için gerçekten güçlü bir grafik kalitesi sunacak.
 
    Öte yandan gelen haberlerde Call of Duty: Ghosts'un yapısıyla ilgili ilk bilgiler de verildi. Belirtilenlere göre oyun, sanılanın aksine Modern Warfare'in ikonik karakteri Ghost'u değil, tamamen yeni bir karakteri ve tamamen yeni bir hikayeyi konu alacak. Konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Infinity Ward'dan Mark Rubin, "Herkes bizden yeni bir Modern Warfare 4'ü bekliyordu. Bu, aslında bizim için güvenli bir yoldu. Fakat seriyi birkaç adım ileriye getirecek hamleyi yapıp yeni nesle tamamen yeni bir oyunla çıkma kararı aldık." sözlerini söyledi.
 
    Yeni Call of Duty oyunu Ghosts, 5 Kasım tarihinde çıkmak üzere PC, PS3 ve Xbox 360'ın haricinde yeni nesil platformlar için duyuruldu. Oyunun yeni nesil için çıkış tarihi için resmi bir açıklama yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 46 Dk önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 2 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler