CoD: Ghosts PC'de Ne Kadarlık RAM Kullanıyor?

En yüksek ayarlarda PC sürümünden bir ekran görüntüsü
04.11.2013 21:30 Samet Konuksal


    Call of Duty serisinin yeni nesle geçiş oyunu Call of Duty: Ghosts, PC'de 6 GB RAM'lik bir sistem gereksinimi istiyordu. Popüler teknoloji forumu Guru 3D'de yapılan testler sonrasında Ghosts'un harcadığı RAM miktarıyla ilgili ilginç bir sonuç ortaya çıktı.
 
    Gelen bilgilere göre oyunu çalıştırırken eğer donanımınızda 6 GB'dan az RAM varsa, Fatal Error aldıktan sonra oyun açılmıyor. Fakat 6 GB RAM'le oyunu açtığınızda ise RAM kullanım miktarı, önceki oyunlara benzer olarak 2 GB'ı aşmıyor. Bir kullanıcının yaptığı testlere göre bütün grafik ayarları en üst seviyedeyken CoD: Ghosts, 1.1 GB ve 1.8 GB arasında RAM kullanıyor.
 
Infinity Ward böylelikle neyi amaçlamış tahmin etmek zor. Bakalım ilerleyen günlerde konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 85 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 44 Dk önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 2 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler