DC Universe Online Ücretsiz Oluyor!

Free, Premium ve Legendary olmak üzere üç farklı oyuncu tipi olacak.
19.09.2011 16:57 Gökhan Yılmaz

 
     Sony Online Entertainment'in aylık ücret karşılığında oynanabilen MMO'su DC Universe Online free-to-play kervanına katılıyor. Yapılan açıklamaya göre önümüzdeki ay oyunun PC ve PlayStation 3 versiyonları ücretsiz indirlerek oynanabilecek.
 
     Katılımda bulunacak ücretsiz oyuncular Gotham City, Metropolis gibi yerleri gezebilecekler ve iki adet karakter yaratma hakları bulunacak. Ek karakter açma, ek güçler ve fazlası ücrete tabi tutulacak.
 
     En azından 5$ harcayan oyuncular Premium olarak nitelendirilecekler ve daha yüksek para limiti, ek karakter bölmeleri, indirilebilir paket ve daha fazlasını oyun içi satın alabilecekler. Legendary olmak içinse aylık 15$ ödemeniz gerekecek. Bu üyeler tüm DLC paketlerine ücretsiz sahip olurken 15'e kadar yeni karakter yaratabilecekler.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 3 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 4 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 6 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler