DC Universe Online'da Harley Quinn'e Bakalım

Harley Quinn her zaman çekici bir karakter olmayı başarmıştır
24.12.2010 11:22 Alkan Adakaner


   Batman'in en azılı düşmanları arasında bulunan Harley Quinn (Dr. Harleen Frances Quinzel) DC Universe Online'da seçebileceğimiz karakterler arasında bulunacak. Çekici bir karakter olan Harley'e ait yeni görüntüler de ortaya çıktı.

   DC Universe Online'ın en çok seçilecek karakterlerinden birisi olmasını beklediğimiz Harley'i elinde bir Balyoz ile görüyoruz. O sevimli duruşu ve balyozun aynı karede bulunması da görüntülere ilginç bir hava katmış.

   Bir MMO-RPG oyunu olacak olan DC Universe Online 14 Ocak'ta Playstation 3 ve PC için piyasaya çıkacak. Aşağıda Harley Quinn'e ait görüntülere bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 2 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 3 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 5 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler