DC Universe Online'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

DC Universe Online'daki süper kahramanlar bile oyuna ilgi duymamız için bir neden
21.12.2010 12:27 Alkan Adakaner


     Konsollarda MMO oynama konusu bu nesilde de bir türlü çözülemedi. Bir elin parmağını geçmeyecek kadar MMO konsollar için piyasada, ama PC'dekinin aksine konsollarda bir türlü bu türdeki oyunları rahatça oynayamıyoruz.
 
    Sony Online Entertainment tarafından geliştirilen DC Universe Online ise bu özleme bir son verebilir. Playstation 3'ün yanı sıra PC için de hazırlanan bu MMO-RPG oyununun Avrupa çıkış tarihi 14 Ocak 2011 olarak açıklandı. Amerikalı oyuncular ise 11 Ocak'ta oyuna ulaşma şansını yakalayabilecekler.
 
     PC sürümü 49.99 dolar olacak oyunun Playstation 3 sürümü ise 59.99 dolar olacak. Oyunu kurduğumuzda 30 günlük ücretsiz üyelik şansımız var, ama daha sonra aylık 15 dolar (veya 13 Euro) aylık üyelik ücreti ödememiz gerek. Tabi 199 dolar (180 Euro) verip yaşam boyu üyelik de almanız mümkün.
 
      Batman, Joker, Superman gibi bir çok DC kahramanını bulunduracak oyun MMO severler için bulunmaz bir fırsat. Tabi kaliteli ve sorunsuz bir oyunla karşılaşırsak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 3 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 4 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 6 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler