Dark Souls 2'nin Gelişimi Ağır İlerliyor

30.01.2013 12:04 Samet Konuksal


    Edge dergisi, Dark Souls 2'nin yönetmeni Tomohiro Shibuya ile bir röportaj yaptı. Yapılan röportaj sırasında Edge, yeni bilgilerle karşımıza çıktı. Dergiden gelen yeni bilgilere göre oyunun gelişimi epey ağır ilerliyormuş.
 
    Shibuya'ya konuyla ilgili bir soru yönelten dergi çalışanlarının aldığı cevaba göre Dark Souls 2'nin şimdilik neredeyse %25 kadarlık bir kısmı geliştirilmiş. Daha önce Mayıs 2013 tarihi verilen oyun için bu durum oldukça kötü gözüküyor zira yönetmenin dediklerine göre oyun, çıkış tarihine yetişemeyebilir. 
 
    Bu arada, dergi çalışanları aldığı bu bilgiden sonra Shibuya'ya gelecek nesille ilgili bir soru yöneltmiş. Oyunun yönetmeni Tomohiro Shibuya ise soruyu cevaplamaktan kaçınmış. Ağır ilerleyen bu süreç nesil değişikliğini beraberinde getirebilir mi? Malum, henüz oyunla ilgili oyun içinden bir görsel bile göremedik..
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler