Dark Souls 2'nin Haritası Ne Kadar Büyük?

16.01.2014 11:47 Alkan Adakaner

 
    İlk Dark Souls oyununu oynayanlar haritanın toplamının oldukça büyük olduğunu bilirler. Üstelik her bölümün kendine has atmosferi vardı. Hiç bir haritası bir diğerini neredeyse anımsatmayan Dark Souls'tan sonra Dark Souls 2'den de bu konuda beklentilerimiz yüksek. Geliştiricilerin oyunun haritasında konusundaki açıklamaları şu şekilde:
 
    "İlk Dark Souls oyunuyla benzer büyüklükte bir harita düşünüyoruz. Hikaye anlatımı da benzer olacak. Buna karşın oyunun dünyasında ilerlemek farklı bir şekilde gerçekleşecek; bu defa seçim şansına sahip oyunculara daha fazla özgürlük sunmak ve her karakterin oyunun dünyasını kendine özel bir tarzda keşfetmesini istiyoruz."
     
    Souls oyunlarının dünyalarının ne kadar yoğun olduğunu biliyoruz. Dev haritalara sahip çoğu oyunda benzer düşmanlar, benzer mekanlar görürken Dark Souls ve Demon's Souls asla kendini tekrar etmeyen oyunlardı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler