Dark Souls 2'ye DLC Düşünülmüyor

20.12.2013 09:17 Alkan Adakaner


     Bazı oyunlarda indirilebilir içerikler ve mikro ödemeler tam anlamıyla soygun yapmak için kullanılıyor. Oyunda 60-70 dolar verdikten sonra indirilebilir içeriklere daha fazla para harcamak zorunda kalıyorsunuz. Dark Souls II'nin geliştiricisi From Software'in ise böyle bir niyeti bulunmuyor.
 
     "Dark Souls 2'de indirilebilir içerik sunmayı düşünmüyoruz; çünkü oyunu ilk günden kutulu olarak alacaklar için "tam" bir oyun, deneyim sunma amacındayız. İlk Dark Souls oyunu için indirilebilir içerik çıkardık, ama genel Dark Souls 2 için indirilebilir içerik düşünmedik. Kutulu oyunu alıp "tam" bir deneyim yaşayacaksınız ve herkes kadar oyundan zevk alacaksınız."
 
    "Bazı eşyalar için birkaç dolar harcamak oyundaki deneyimin gelişmesine katkı sağlamaz. Yani free-to-play öğeleri düşünmüyoruz"  sözleriyle mikro ödemelere de karşı olduklarını söyleyen yetkililer, şimdiden gönlümüzü çalmayı başardılar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler