Dark Souls II Farklı Bir Oyun Motoru Kullanıyor

Dark Souls II grafikleriyle de adından söz ettirecek
19.12.2012 09:33 Alkan Adakaner


      Demon's Souls ve Dark Souls serisiyle büyük bir başarı yakalayan From Software şimdi de Dark Souls ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu oyundan yeni ayrıntılar da gün ışığına çıkmaya devam ediyor. Famitsu dergisi ile röportaj yapan ilk iki oyunun yönetmeni ve Dark Souls II'nin danışman koltuğundan oturan Hidetaka Miyazaki oyunla ilgili önemli bilgiler verdi.
 
* Miyazaki, elinden geldiğince oyunun tasarımını yeni yönetmen Tomohiro Shibuya'ya bırakmış, ama bu konuda yardımlarını da esirgememiş.
* Dark Souls ve Dark Souls II aynı dünyada geçiyor, ama birbiri ile bağlantısız hikayelere sahipler. Örneğin ilk oyun Kuzey Kutbunda geçerken, Dark Souls II ise Güney Kutbunda geçiyor.
* Dark Souls II'de silah ve eşya gibi indirilebilir içerikler satılmayacak (bu iyiye işaret)
* Oyunun ilk videosu oyun içi değildi. Buna rağmen From Software oyun motorunu değiştirmiş ve oyun içi grafiklerin de videoya yakın olacağı, ayrıca hareket kabiliyetinin de geliştirildiği belirtiliyor.
* Geliştirici ekip oyuncuların karşılıklı mücadelesi ile ilgili araştırma yapıyormuş.
* En önemli bilgi ise "Dark Souls II'nin anahtar sözcüğünün "zaman" olması.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler