Dark Souls II İçin Bilmeniz Gereken İlk Detaylar

15.12.2012 20:25 Levent Polater


    Evvvettt, millet. Ölmeyi özlediğinizi biliyorum. Dark Souls ve Demon's Souls ile yeterince kafamıza kılıç darbesi, göğsümüze hançer veya sırtımıza mızrak yedik. Daha fazlasına hazırsanız sıra akıllara durgunluk veren duyuru videosuyla karşımızda boy gösteren Dark Souls II'de!
 
    Edge dergisinin en son sayısında From Software'in yeni bir çılgınlık yaratan RPG serisi Dark Souls'un taze duyurusu gerçekleşen yeni halkasına yer verildi; Dark Souls II!
 
     Derginin çalışanları oyunun 10 dakikalık oynanışını izleme şansı bulmuşlar ve izlenimlerini dergiye dökmüşler. İşte madde madde Edge'in Dark Souls II anektotları:
 
* Grafiksel olarak Watch Dogs veya Star Wars 1313'e yakın bir görsellik sunuyormuş.
 
* Oyunun yeni yönetmenleri olarak Shibuya ve Tanimaru, serinin yaratıcısı Miyazaki'nin yerini alırken Miyazaki farklı ve şimdilik gizli bir projenin üzerine yoğunlaşmış durumda. Ancak Miyazaki'nin yeni oyun hakkında çeşitli önerileri ve direktifleri olacağı söylenmekte.
 
* Miyazaki, yeni oyun için Demon's Souls'takine benzer bir sunucu tabanlı oynanış önerisinde bulunmuş.
 
* Dark Souls II, ilk oyunun (orjinal Dark Souls) devamı olacak ve hemen hemen aynı büyüklükte ama daha yoğun içerikli bir açık dünyaya sahip olacak.
 
* Oyun, Lodran'da geçmiyor, fakat dünyasının ismi hikaye için kilit bir rol oynamakta ve ileriki zamanlarda açıklanacak.
 
* Shibuya, oyuna Covenant sistemine benzer elementler eklemek istiyor ve bunları daha açık ve girilebilir biçimde uyarlamak istiyor. 
 
* Shibuya, dünyaya ve hikayeye gizli öğeler sıkıştıracağı sözünü verdi.
 
* Şişko ve garip biçimli bir yaratık gösterilmiş: Shibuya, bu yaratığın oyunda bulunan çılgın bir bilim adamı rolündeki karakterin uyguladı deney sonucu oluştuğunu açıklamış.
 
* Nazgul benzeri bir binici gösterilir: Şeytanların celladı rolünde olduğunu öğreniyoruz.
 
* Shibuya, oyunda bir nevi "Ahlâk" sistemi olacağını belirtti ancak detaya girmedi.
 
* Şu anda oyunun %25'i tamamlandı.
 
* Yapım süreci geçtiğimiz yılın Eylül ayında başlamış ve 2013'e yetişemeyebilir.
 
* Üzerinde Dark Souls'a göre 2 katı daha büyüklükteki bir ekip çalışıyor. Dünya yaratımı konusunda çalışan ekip neredeyse aynı şekilde 2 katı büyüklükteymiş.
 
    Evet, şimdilik Dark Souls II için aktaracaklarımız bu kadar. Daha çok şey duymak için biz de en az sizin kadar sabırsızlanıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler