Dark Souls II'de Düşmanlarınızı Sırtından Vurun

19.03.2014 23:39 Samet Basri Taşlı


     Dark Souls II oynarken PVP kısmında çok fazla düşünmeniz gerekmez. Ya bir dünyayı işgal eder ya da karşınıza çıkan bir işgalci ile dövüşürsünüz. Düşmanınız bellidir. Peki ya bir düşman, aslında dostunuzmuş gibi görünüyorsa?
 
     Youtube üzerinden yayın yapan "YOGSCAST Stippin" kanalının yayınladığı videoda, kendisini dost zanneden oyuncuları sırtlarından vurmasını izleyebilirsiniz. Bu taktiği uygulamak için gereken eşya ise White Ring. Dyna ve Tillo isimli karakterlerden alabileceğiniz bu yüzük sayesinde dış görünüşünüz White Phantom haline geliyor. Ardından Grave of Saints veya Door of Pharros bölgelerinden birine gidip Rat King Covenant bölgesine geçmeniz gerek. Buradan rasgele oyuncuları kendi dünyanıza çağırabiliyorsunuz. Ardından tek yapmanız gereken, size güvenen oyuncuların önünüze geçmesini beklemek ve ilk fırsatta silahınızı sırtlarına saplamak.
 
     Tecrübeli oyuncular bu tür numaralara daha zor kanıyor olsa bile, Dark Souls II bir çok oyuncuya sahip ve bunların çoğu size güvenecektir. Aşağıdaki videoda bu numarayı yiyen bir çok oyuncu görebilirsiniz. Bu videoyu izledikten sonra, bir daha beyaz hayaletlere bile güvenemeyeceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler