Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu

01.07.2024 23:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Red Hook Studios sıra tabanlı aksiyon rol yapma oyunu Darkest Dungeon II'nin ek platformlara geleceğini duyurdu. Oyun artık daha önce duyurulan PlayStation 4, PlayStation 5 ve Switch sürümlerinin yanı sıra Xbox Series ve Xbox One için de çıkışını gerçekleştirecek. Açıklamalara göre oyun, 15 Temmuz tarihinde 40 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürülecek. Ön siparişler şu anda mevcut.
 
Darkest Dungeon II'nin konsol fiyatları belli oldu
 
 
 
Darkest Dungeon II, PlayStation konsollarında 1.575 Türk Lirası'ndan satışta iken Xbox Mağazası'nda ise 600 Türk Lirası'ndan ön siparişe açık durumda. İki konsol arasında önemli bir fiyat farkı bulunuyor. Yapım bildiğiniz üzere ilk olarak 26 Ekim 2021 tarihinde Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlandı. Ardından 8 Mayıs 2023'te tam sürüme kavuştu.
 
Darkest Dungeon II, lanetlilerin ortaya çıktığı bir dünyada bize sıra tabanlı taktik deneyimini sunuyor. Oyunda bir grup oluşturabiliyor, posta arabamızla ilerleyebiliyor ve kıyameti önlemek için son bir hamle yapmak durumunda kalıyoruz. Çürüyen arazilerde ilerleyebildiğimiz ve tehlikeli yollara sapabildiğimiz yapımda, 30 dakikadan birkaç saate kadar farklı farklı seferlere çıkabiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler