Deadly Premonition: DC'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Umarız Director's Cut sürümünde standart sürümündeki yığınla eksiklik giderilir
19.03.2013 22:40 Alkan Adakaner


    Daha önce Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkan Deadly Premonition'ın gelişmiş The Director’s Cut adlı sürümü ise şu an sadece Playstation 3 için hazırlanıyor. Bu sürümün çıkış tarihi de ortaya çıktı.
 
     Yepyeni HD kaplamalar, seslendirmeler, elden geçirilmiş kontroller ve yeni indirilebilir içeriklerle oyun 26 Nisan'da İngiltere'de piyasaya çıkacak.  Deadly Premonition: The Director’s Cut'ın Amerika'da ise 30 Nisan'da çıkacağı belirtiliyor.
 
    Söylenenlere göre 30 günlük PSN Plus denemesi için bir kod da oyunun kutusunda kısa bir süre için yer alacakmış. Yani ilk çıkan kopyaları almaya bakın derim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deadly Premonition Platformlar: PS3 PC XBOX 360 Geliştirici: Access Games Dağıtıcısı: Ignition Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 1 Saat önce Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 2 Saat önce Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 2 Saat önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 3 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler