Demon's Souls Avrupa Çıkış Tarihi Belli Oldu!

16.04.2010 13:28 Levent Polater

demon's souls eu

 
     Dün Namco Bandai'nin söz verdiği gibi Demon's Souls'un Avrupa çıkışı bugün itibariyle duyurulmuş oldu.
 
    Bu harika PS3 RPG'sinin Avrupa çıkış tarihi ise 25 Haziran olarak belirlendi. Oyunun "Black Phantom Edition" adı altında Avrupa'ya özel bir paket içinde sunulacağı belirtildi. Paketin içinde soundtrack, sanatsal çalışmaların olduğu bir kitap ve strateji rehberinin bulunacağı açıklandı. 
 
    Namco-Bandai cephesinden Satış Pazarlama yardımcı başkanı Oliver Comte konuyla ilgili olarak; "Demon's Souls'u Japonya ve Amerika dışındaki oyuncularla buluşturacağımız için çok memnunuz." şeklinde konuştu.
 
     Sony'nin önceden yayıncılığını yaptığı Demon's Souls'un daha önceden bizzat Sony tarafından Avrupa'ya çıkarılmasının düşünülmediği belirtiliyordu. Namco-Bandai, Sony'den meşaleyi alıp bu görevi üstlenerek Avrupa'lı oyuncuları mutlu etti.
 
     Bu arada oyunun sevdalılarına müjdeyi verelim, Demon's Souls'un olası bir devamının Japonya için bu Sonbahar ayı olacağı ipucusu verildi.
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 1 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 2 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler