EA FC 24 Rakibi UFL'ye Cristiano Ronaldo’dan Devasa Yatırım

12.12.2023 20:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Strikez Ekibi tarafından geliştirilen ve EA Sports FC 24 oyununa rakip olması beklenen UFL yani Ultimate Football League için devasa bir yatırım geldi. Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsollarına çıkış yapacak olan oyuna 40 milyon dolarlık bir yatırım yaptı.
 
UFL için beklentiler büyüyor 
 
 
 
Ronaldo yaptığı yatırım sonrası çeşitli açıklamalarda bulundu ve rakip olarak piyasaya sürülmesi beklenen futbol oyunu için şunları söyledi: "UFL adlı proje, futbol oyunu olarak değil merkezi bir sistem olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ben de bu projenin parçası olmaktan gerçekten gurur duyuyorum."
 
UFL, oynaması ücretsiz yapısı ile beraber konsollara çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Oyun dünya çapında çevrimiçi olarak oynanabilen bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve küresel çapta bir başarı elde etmek istiyor. Futbol simülasyonu türüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen bu yapım bakalım bizlere neler sunacak? Aldığı destekler ile beraber hep birlikte göreceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
UFL Platformlar: Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler