EA: FIFA Street'in Önceki Oyunlarından Ders Aldık

FIFA Street büyük bir patlama yapacak gibi görünüyor
11.01.2012 10:29 Alkan Adakaner

 
      FIFA Street'in geliştiricisi EA Canada yetkilileri serinin daha önce piyasaya çıkan oyunlarından ders aldıklarını söylüyor. Hatta bu oyunların oyuncuların ağzında kötü bir tat bıraktığını söylemekten de geri kalmıyorlar. İşte yeni oyunun yapımcı koltuğunda oturan Sid Misra'nın sözleri:
 
      "FIFA Street 1 ve 2 aslında iyi bir başarı elde etti. Satış anlamında oldukça popülerlerdi, ama olay şu ki, genel kalite anlamında pek başarılı değillerdi. FIFA Street 3 ise belli noktalarda oyuncuların ağzında kötü bir tat bıraktı. Tasarım açısından pek iyi değildi, sanırım bu da oyunun kısmi göstergesiydi."
      Misra bu oyunların kötü olmasında FIFA serisinin ana oyun motorlarının kullanılmamasını da neden olarak gösteriyor. Yeni FIFA Street'te ise artık farklı bir oyun motoru kullanılmamasının bu oyunun kalitesinin yükselmesine etki edeceğini düşünüyor.
 
      Anlaşılan Electronic Arts bu yıl FIFA Street ile seride yepyeni bir başlangıç yapacak. Serinin önceki oyunlarının düşük kalitesini kabul etmeleri bile ne kadar kararlı oldukları konusunda bir işaret olarak algılanabilir. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA Street Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 13 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler