Elden Ring PC'de Sabit 60 FPS Olacak ve Ray Tracing'i Destekleyecek

08.11.2021 13:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco ve FromSoftware, Elden Ring hakkında bazı yeni teknik detayları açıkladı. Belirtilene göre PC versiyonu sabit 60 FPS olacak. Ayrıca 4K'ya kadar ekran çözünürlüklerini ve Ray Tracing'i destekleyecek.
 
FromSoftware ve BANDAI NAMCO tarafından geliştirilen ELDEN RING, Hidetaka Miyazaki ve George R.R. Martin tarafından oluşturulmuş bir dünyada geçen bir fantezi ve aksiyon RPG macerasıdır. FromSoftware'ın şu ana kadarki en geniş oyununun her köşesinde sizi tehlike ve keşif bekliyor.

Hidetaka Miyazaki - FromSoftware Inc.'in Başkanı ve Oyun Direktörü. Armored Core ve Dark Souls da dahil olmak üzere sevilen serilerin olumlu eleştiriler alan oyunlarının yönetmeni olarak tanınır. 
 
Elden Ring, 25 Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1245620/ELDEN_RING/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler