Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

23.06.2024 13:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games çeşitli oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Şirket bu hafta oyunculara bulmaca macera oyunu Freshly Frosted ve dövüş aksiyon oyunu Rumble Club için Haftanın Ücretsiz Bonus paketini tamamen bedava sunuyor. Oyunu ve bonus paketi 27 Haziran Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Freshly Frosted
 
 
 
Freshly Frosted, donut fabrikasında bulmacaları çözmek için taşıma bantları yerleştirebileceğiniz bir oyun. Düzinelerce baş döndüren donut ikileminin yer aldığı yapımda özel bulmaca tutkunu tatmin etmek için 144 bulmaca bulunuyor. Ayırıcılardan iticilere, birleştiricilere ve klonlayıcılara, karıştırıcılara, ışınlayıcılara ve daha fazlasına kadar heyecan ve keyif verici çok sayıda mekanik bizlere sunuluyor.
 
- Epic Games sayfası
 
Rumble Club - Haftanın Ücretsiz Oyunu Bonusu
 
 
 
Epic Game Store oyuncuları için ücretsiz paket. Bu ücretsiz paketi yükleyerek oyunu başlatın, eğitimi tamamlayın ve ödülünüzü elde edin. Paket içerisinde Epic Game Store'a Özel İfade: "We Gamin" - 1.000 Altın - 200 Mücevher bulunuyor. 
 
Bonusu almak için temel oyuna sahip olmanız gerekiyor. Temel oyun da ücretsiz.
 
- Temel oyun
- Bonus paket

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 5 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 6 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 7 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler