Eski Silent Hill Oyunları PS Vita'ya Geliyor

18.04.2014 02:12 Ömür Gencer


     Konami bugün Silent Hill: Origins ve Silent Hill: Shattered Memories'in Playstation Vita için geliştirilme sürecinde olduğunu ve Avrupa için çıkış yapacağını duyurdu.
 
    Konami, Silent Hill: Origins'in 7,99€'ya, Silent Hill: Shattered Memories'in ise 9,95€'ya satılacağı bildirilirken çıkış tarihi için herhangi bir açıklama yapmıyor.
 
     Bu iki oyun hakkında bir hatırlatma yapalım: Climax Studios'un geliştirdiği Silent Hill: Origins'i ilk olarak 2007'de PSP'de sonra port edilerek 2008'de PS2'de görmüştük. Silent Hill: Shattered Memories'i ise 2009'da Wii ekranlarında görürken daha sonra oyun PS2 ve PSP için de port edilmişti. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Shattered Memories Platformlar: Wii PSP Geliştirici: Climax Entertainment Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 1 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 2 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 4 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 4 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler