FIFA Serisinin Kapağında Artık Messi Olacak(Video)

Rooney'den memnun olmayanlar için harika bir haber
24.11.2011 12:15 Alkan Adakaner

     Son yıllarda FIFA serisine gösterilen ilginin artarak devam ettiğine şahit oluyoruz. Electronic Arts da bu serinin kalitesini arttırarak bu ilgiye layık olduğunu kanıtladı. Hatta son dönemlerde çok sönük olan FIFA Street oyunları bile artık üst kalitede çıkacak gibi görünüyor.
     Tabi Electronic Arts'ın tek planı bu değil. FIFA 2006'dan beri Wayne Rooney'i dünya çapında kapak yıldızı olarak seçen firma bundan sonra yola Lionel Messi ile devam edecek. Futbol ile ilgilenenlerin büyük kısmının dünyanın en iyi futbolcusu olarak gördüğü Messi ile olan anlaşma resmi olarak duyuruldu.
 
     Daha önce Pro Evolution Soccer serisinin kapak yıldızı olan Messi bu yıl yerini Christiano Ronaldo'ya bırakmıştı. Electronic Arts da bu fırsattan yararlanmış gibi görünüyor.
 
     Aşağıdaki FIFA Street videosunda da Messi'nin yetenekleri sergilenmiş. FIFA Street'in kapağında Lionel Messi'nin yer alacağını belirtelim. FIFA 13'te de ondan başkasını görmeyi beklemeyin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA Street Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 13 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 1 Saat önce Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 2 Saat önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 7 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler