FIFA Street'in "First Look" Videosu Yayınlandı

FIFA Street serinin ana geliştiricilerinin ellerinde şekilleniyor
01.12.2011 08:30 Alkan Adakaner

     Electronic Arts'ın gelecek yılın başında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkaracağı sokak futbolu oyunu FIFA Street'in yeni videosu yayınlandı. Bu videoda futbolcularımız yetenekleriniz konuşturuyor.
 
     FIFA Street bildiğiniz gibi dar bir alanda oynanıyor ve bu durum da kontrollerin daha iyi tepki vermesini gerektiriyor. FIFA'nın ana serisinin yapımcılarının geliştirdiği bu oyun kontrol anlamında büyük işlerin başarılması gereken bir yapım olacak.
 
     FIFA 2012'de Impact Engine ile bazen eleştiri, bazen de takdir toplayan Electronic Arts bakalım FIFA Street'te gerçekçilik ve şov arasındaki çizgiyi nasıl ayıracak. Aşağıdaki videoda oyuncularımızın yeteneklerini görebilirsiniz, şimdiden bunları nasıl yaparız diye düşünmüyor değiliz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA Street Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 13 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler