Horizon: Forbidden West'in devam oyunu geliyor!

25.04.2023 16:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayınlanan bir blog gönderisine göre Horizon geliştiricisi Guerilla Games ekibi yeni bir devam oyunu üzerinde çalışıyor. Bir süredir geliştirilen çevrimiçi projeden ayrı olarak sunulacak olan üçüncü bir Horizon oyununun varlığı bu gönderiyle beraber doğrulamış oluyor.
 
Yeni devam oyunu geliyor
 
 
 
Horizon: Forbidden West'in bizlere sunduğu hikaye, Burning Shores DLC'si beraber daha da genişledi. Ancak evren bununla da sınırlı kalmadı. Bu zamana kadar seri içerisinde birçok oyun yer aldı. Gerek konsol oyunlarıyla gerek PC sürümüyle gerekse VR oyunlarıyla karşımıza çıkan Horizon evreni yeni bir oyunla beraber daha genişlemeyi hedefliyor.
 
Belirtilene göre yeni Horizon oyunu tam sürüm bir deneyimi bizlere sunacak. Bu proje Horizon: Forbidden West'in devamı niteliğinde olacak. Evren ve hikaye bu üçüncü oyunla beraber genişleyecek. Gönderiyle göre Horizon serisi bir üçleme şeklinde karşımıza çıkacak.
 
Diğer taraftan geliştirilen çevrimiçi proje ise şu anda geliştirilme aşamasında yer alıyor. Oyun hakkında çok fazla detay bulunmuyor. Gönderide çevrimiçi proje hakkında şu ifadeler kullanılıyor:
 
"Aloy'un bir sonraki macerası heyecan verici çevrimiçi projemizle beraber büyüyecek. Horizon dünyasını çeşitli projelerle genişleterek büyük bir deneyimi sizlere aktarmak istiyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Forbidden West Platformlar: Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler