Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak!

03.10.2024 12:00 Mehmet Tandoğan

 
 
KRAFTON, Inc., 14-17 Kasım tarihleri arasında Güney Kore’nin Busan şehrinde yer alan fuar ve kongre merkezi BEXCO'da düzenlenecek uluslararası oyun fuarı G-STAR 2024'e katılacağını duyurdu. KRAFTON, fuarda merakla beklenen yaşam simülasyonu inZOI dışında Dinkum Mobile ve Project ARC adlı iki yeni oyunla yer alacak.
 
Dinkum Mobile, Avustralyalı solo oyun geliştiricisi James Bendon tarafından geliştirilen açık dünyalı bir yaşam simülasyonu. PC oyunu Dinkum IP'sine dayanan bu mobil oyun şu anda hâlen geliştirilme sürecinde. 2022'deki çıkışından bu yana Dinkum bir milyondan fazla kopya sattı ve dünya çapında pek çok oyuncunun beğenisini kazandı.
 
İlk kez G-STAR'da görücüye çıkacak Project ARC ise benzersiz karakterlerin yanı sıra hızlı tempolu, aksiyon dolu ve gerçekçi atış mekanikleriyle yeni ve taktiksel bir deneyim sunan, kuş bakışı (top-down) 5v5 PvP bir nişancı oyunu.
 
Ayrıca, KRAFTON'un kurumsal sosyal sorumluluk programı BETTER GROUND aracılığıyla geliştirilen oyunlar da fuarda sergilenecek. BETTER GROUND, KRAFTON çalışanlarının oyun geliştirmeye girmeyi hedefleyen lise öğrencilerine mentorluk yaptığı bir girişim.
 
Sergilenecek oyunlara ilişkin daha fazla ayrıntı önümüzdeki haftalarda duyurulacak.
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake'ten 3 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 11 Dk önce GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 1 Saat önce Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak! Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler