Little Big Planet 2'nin Move DLC'sinden Ayrıntılar

Little Big Planet topluluğundan seçilen 15 kişi, Media Molecule'ün stüdyosunda Move desteğini kullanma şansına erişti.
18.06.2011 10:48 Gökhan Yılmaz

 
     Little Big Planet 2 oyuncularının merakla beklediği DLC paketinde PlayStation Move desteğinin yanı sıra Media Molecule tarafından hazırlanmış yeni bölüm tasarımları olacak. Böylece yeni bölümlerinizi oynadıktan sonra hemen Move ile kendi bölümlerinizi tasarlamaya başlayabileceksiniz.
 
     DLC ile birlikte gelen yeni araçlardan biri Manipulator olacak. Bu araç önceden hazırladığınız bölümlere direkt olarak Move desteği eklemek için kullanılıyor. Diğer bir araç olan Moveinator, Controlinator'un Move karşılığı olacak. Bu araç ise bölüm tasarlarken Move'u kullanmanıza imkan tanıyor. Bu aracı Move imleci ile birleştirdiğinizde shooter tarzında oyunlar yapabileceksiniz. Bir başka araç olan Move Recorder ile objelerin hareketlerini düzenleyerek onlara organik ve doğal bir animasyon hazırlayabiliyorsunuz.
 
     Little Big Planet 2, Move desteği ile kesinlike yeni bir boyut kazanıyor. Yeni araçlar ve kendi kaplamalarınızı oluşturmak için boya yapabilmek gibi pek çok özellik oyuncuları bekliyor. DLC'nin ne zaman çıkacağı henüz kesinleşmedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 4 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 5 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 7 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 8 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler