Little Big Planet Karting Gerçek Oluyor Gibi..

08.02.2012 19:19 Samet Konuksal


     Kanada'nın popüler oyun mağazalarından Future Shop, dün yayınladığı bilgiler doğrultusunda yeni Little Big Planet oyununun geleceğini ve bunun Mario Kart benzeri bir tarzda olacağını söylemişti. Bugün ise bu oyundan yeni bir bulgu ortaya çıktı.
 
     Ortaya çıkan bir fotoğrafta Sony'nin Little Big Planet Karting için hazırladığı reklamı görüyoruz. Oyna, yarat, paylaş sloganının yer aldığı reklamda, oyun içinden ekran görüntüleri de bulunuyor.
 
     Bu arada görünüşe göre Future Shop'un Twitter hesabından öne sürdüğü God of War IV duyurusu da gerçekleşecek gibi gözüküyor. Mağaza Twitter hesabından ilk önce True Crime: Hong Kong'un Sleeping Dogs ismiyle yeniden duyurulacağını söylemişti, ardından ise Little Big Planet Karting ve God of War IV söylentilerini yayınlamıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 4 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 5 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 7 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 8 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler