Momiji, Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge'e Geldi

Momiji beğenilen bir karakter olacak gibi görünüyor
11.12.2012 08:52 Alkan Adakaner


     Ninja Gaiden 3: Razor's Edge ile serinin 3. oyununu daha fazla içerikle Nintendo Wii U ekranlarına taşıyan Team Ninja daha önce duyurduğu gibi bu oyun için ücretsiz indirilebilir içerikleri yayınlamaya başladı.
 
      Team Ninja'nın açıklamalarına göre Momiji oynanabilir karakter olarak Ninja Gaiden 3: Razor's Edge için Nintendo Network'ta yayınlandı. Kasumi ise önümüzdeki haftalarda oyuna eklenecek 2. ücretsiz oynanabilir karakter olacak.
 
      Nintendo Network'te bu tür güncellemeler için oyun firmaları da ücret ödemek zorunda değil. O nedenle bu türden küçük güncellemeleri bol bol indirme şansımız olacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 3 Dk önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 2 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 4 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler