Rage X ile 22 Farklı Oyuna Grafik Modu

14.01.2014 11:15 Alkan Adakaner


     Merhabalar! Ben Kaan Tekin. RAGE X projesinin yapımcısıyım. Bugün, projemi tamamlamış ve yayımlamış bulunmaktayım.

     Öncelikle hepinize RAGE X’in ne olduğunu anlatmalıyım. RAGE X, tam 22 farklı oyun için geliştirdiğim grafik geliştiricidir. İçerisinde 22 farklı mod bulundurduğu için RAGE X’e bir mod paketi diyebilirim. İçerisinde yeni & eski bir çok oyuna mod bulunduran bir paket.

     Belirtmeliyim ki bu modların hepsi aynı derecede grafiksel fark sağlamaz. Bazıları sadece hata düzeltmeye yöneliktir. Bazıları ise bir çok değişiklik yapmaya. Ayrıca akıllardaki bazı soruları silmek için söylemeliyim ki konsollar için çıkmayacak ve maalesef şuan mümkün de değil.

     Bu 22 oyun arasında en önde gelen oyun ise bu işe başlamış olduğum Grand Theft Auto IV. Paketin içinde ise Skyrim, Mount&Blade Warband, NFS: Most Wanted, Assassin’s Creed gibi birçok popüler oyun yer almakta. Zamanla bu pakete daha fazla oyun dahil edilecektir.
 
    Modlara sitemiz yoluyla buradan ulaşabilirsiniz.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler