Ratchet and Clank: Rift Apart PS5 Pro Güncellemesi Işın İzlemeyi Ekliyor

28.10.2024 00:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac Games tarafından biz oyun severlere sunulan platform odaklı aksiyon macera oyunu Ratchet and Clank: Rift Apart için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. PlayStation 5 Pro sürümüne eklenen destek sayesinde oyun yepyeni özelliklere kavuştu.
 
Ratchet and Clank: Rift Apart, PS5 Pro'da yer alacak
 
 
 
Marvel's Spider-Man 2 için bir güncellemenin yanı sıra Insomniac Games, 7 Kasım'da piyasaya sürülecek olan PlayStation 5 Pro'yu desteklemek için Ratchet and Clank: Rift Apart için bir yama yayınladı. Bu yama iki yeni modu içeriyor. Bu modlar arasında performans ve kalite modu yer alıyor.
 
Oyunu performans modunda 60 fps'lik bir deneyimle oynayabilirken, kalite modunda PlayStation Spectral Super Resolution yapay zeka sistemi kullanılıyor ve bunun yanı sıra tüm ışın izleme özellikleri etkinleştiriliyor. Dolayısıyla 30 fps'lik bir deneyimin olduğundan bahsedebiliyoruz. Bununla beraber orta veya yüksek ayarları seçebiliyor ve farklı grafik seçeneklerinin de olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Ratchet and Clank: Rift Apart şu anda PlayStation ve PC için mevcut durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ratchet and Clank: Rift Apart PS5 Pro Güncellemesi Işın İzlemeyi Ekliyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Baldur's Gate 3 Birinci Şahıs Kamera Bakış Açısıyla Nasıl Görünürdü? 27 Ekim Eski Bethesda Tasarımcısı: Starfield 2 Harika Bir Oyun Olabilir 27 Ekim Call of Duty: Black Ops 6 İçin İlk Gün Güncellemesi Yayınlandı 27 Ekim Like a Dragon Gaiden'ı 4 Saat Kadar Ücretsiz Oynayabiliyorsunuz 26 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler