Sega, Total War: Attila'yı Duyurdu!

25.09.2014 18:45 Samet Konuksal


    Total War: Shogun 2'ye gelen Fall of the Samurai eklentisini hatırladınız mı? Ana oyuna ihtiyaç duymamasına rağmen Shogun 2'den büyük ölçüde özellikleri taşıyan benzer bir ek paket, Rome II için duyuruldu. Sega ve Creative Assembly, Rome II'nin bağımsız eklenti paketi Total War: Attila'yı duyurdu.
 
    Oyuncuları Roma İmparatorluğu'nun sonlarına götürecek olan Total War: Attila'nın senaryo kısmında Attila Han'ı ve onun büyük ordusunu yöneteceğiz. Bizleri M.S. 395'e götürecek olan Total War: Attila'da Roma'nın yıkılışını izleyeceğiz.
 
    Total War: Attila sadece tema olarak yenilikler sunmuyor. Attila eklentisiyle beraber hem savaş mekaniklerinde, hem de genel oynanış kısmında bazı yenilikler göreceğiz. Örneğin oyuncuların sıkça istediği aile ağacı sistemi ve yetenek ağacı, Total War: Attila'da karşımıza çıkacak. Daha optimize edilmiş bir oyun, yeni arayüz ve dahası 2015 senesi içerisinde PC oyuncularına sunulacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Attila Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 16 Dk önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 5 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 6 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 8 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler