Snake ve The Boss, Monster Hunter 3rd'de Olacak

19.09.2010 14:20 Alkan Adakaner


 
     Oyun evrenleri arasındaki geçişlerle son dönemlerde çok sık karşılaşmaya başladık. Özellikle Capcom bu konuda girişken bir firma. (Street Fighter X Tekken ve Marvel vs Capcom bunun kanıtı olsa gerek)
 
      Bir süre önce piyasaya çıkan Metal Gear Solid: Peace Walker'da Monster Hunter evrenine ziyarette bulunmuş ve dinozorlara karşı mücadele etmiştik. Konami, Capcom karakterlerini kullanır da Capcom boş durur mu? Capcom da Monster Hunter Freedom 3'te MGS karakterlerini kullanacağını açıkladı.
 
     TGS'de açıklamalara göre Snake (veya Naked) ve The Boss Monster Hunter Freedom'da oynanabilir karakterler olacak. Bu karakterler MGS serisindeki araçlar ve giyisileri kullanabilecekler. Ayrıca MGS serisindeki bandanalar, gizlilik kıyafetleri oyunun genelinde kullanılabilecek.
 
      Japonya'da oldukça popüler olan Monster Hunter ve Metal Gear Solid'in evrenleri arasında geçişler bu oyunların satış rakamlarını arttıracak gibi görünüyor. MGS hayranları artık Monster Hunter Freedom 3'ü yakından takip edebilirler.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Freedom 3 Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler