Split/Second DLC'leri Çıktı

01.09.2010 10:08 Gökhan Yılmaz

 
     Disney ve Black Rock Studio'un yenilikçi yarış oyunu Split/Second'ın daha önceden duyurulmuş DLC paketleri oyuncuların beğenisine sunuldu. Elite Vehicle Livery Pack ve High Octane Supercar Pack ismindeki bu DLC paketleri ile henüz yeni pistler eklenmiyor fakat yeni araçlar kullanabileceksiniz.
 
     Elite Vehicle Livery paketi oyundaki araçlardan Brawn, Vixen ve Raptor için yeni kaplamalar ekliyor. Bu DLC paketi ücretsiz olarak sunuluyor.
 
     High Octane Supercar paketi ise Ryback Cyclone için yeni bir kaplama ve üç yeni araç ekliyor. Bu yüksek hızlı araçların bulunduğu DLC'nin fiyatı PSN için 2$, XBL için 160 Microsoft Puanı olarak belirlenmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Split/Second Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Black Rock Studio Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 21 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Gelecek 5 Yeni Oyun Açıklandı 1 Saat önce Avatar: Frontiers of Pandora DLC'si Çıktı: Neler Sunuyor? 2 Saat önce Beklenen Oyun Nobody Wants to Die Çıktı 3 Saat önce Lara Croft, Dead by Daylight'a Oynanabilir Karakter Olarak Ekleniyor 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvası Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler