Super Mario 3D Land'te Yenilmez Tanôki Kostümü

09.10.2011 20:46 Alkan Adakaner


      18 Kasım'da Nintendo 3DS ekranlarında boy gösterecek olan Super Mario 3D Land'te Mario'nun Tanôki (Rakun) kostümü ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Joystiq'te yer alan bilgilere göre eğer bir bölümde 5 defa ölürseniz, o bölümü geçen kadar "Yenilmez Tanôki" kostümü ile oynayabileceksiniz.
 
      Bu kostüm tıpkı diğer Mario oyunlarındaki "yıldız"ın verdiği güç benzeri bir güce sahip olacak. Yani bu kostümü aldığımızda dokunduğumuz düşmanları yok edeceğiz. Tabi boşluklara düşünce hala ölme ihtimaliniz var, ama aynı bölümde 10 defa öldüğünüzde bir çift kanata sahip olacaksınız, böylece aşağı düşmekten de kurtulacaksınız.
 
     Aşağıda "Yenilmez Tanôki" kostümü ve kanatlara ait görüntüleri bulabilirsiniz. Zorlandığınız bölümlerde çok işinize yarayacaklar.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D Land Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler