The Witcher 2 Konsollar İçin Zor Gözüküyor

24.05.2010 21:41 Talha Aynacı

    
 
 
 
     2007 yılında PC'de yıldızı parlayan The Witcher, devam oyunu Assasins of King ile yeniden oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.
 
      Konu bu kadar gözde bir oyun olunca, akıllara hemen malum konsol versiyonları geliyor. Ancak dağıtımcı Namco Bandai, yapımın konsollara getirilmesi konusuna hiçte sıcak bakmıyor. Konu hakkında açıklama yapan Namco Bandai ortağı, vekil başkan Olivier Comte; devam oyunu üzerine bir anlaşma için Namco Bandai'nin çok çetin bir mücadele verdiğini ancak yapımın konsol sürümlerinda dağıtımcı şu an için isteksiz olduğunu açıkladı.
 
     CD Projeckt tarafından geliştirilen The Witcher : Assasins of King yine başarılı bir oyun olma konusunda bir hayli iddaalı. Umarız yapım konsolları da ziyaret eder.
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler