Thief'in Devamı Satışlara Bağlı

04.04.2013 20:01 Samet Konuksal


    Stealth-Action olarak tabir edilen gizlilik ve aksiyon öğelerinin harmanlandığı türün en başarılı temsilcilerinden Thief, yıllar sonra oyun dünyasına dönüş yapıyor. Thief'in dönüşünün kalıcılığı, yapımcıya değil oyunculara bağlı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Thief'in yapımcılarından Stephane Roy, "Tabii eğer insanlar yaptığımız Thief'i beğenmezlerse daha fazla üstelemek istemeyiz. Ancak Thief hayranlarının 10 yılın ardından bir 10 yıl daha beklemek isteyeceklerini sanmıyorum. Yapımcı ekip olarak bu tarzı seviyoruz ve seriye devam etmek istiyoruz. Hedeflerimiz uzun vadeli. Fakat yine de her şey Thief'in satışlarına bağlı." sözlerini söyledi.
 
    Yayınlanan ilk videosu ve görselleriyle birlikte oyuncuları etkilemeyi başaran Thief'in çıkış döneminde yapacaklarını hep beraber göreceğiz. Oyun, 2014 yılı için düşünülüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thief Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 1 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 2 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 4 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 4 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler