Total War: Attila'yı Extreme Ayarlarda Açabilecek Bir Ekran Kartı Yok

18.02.2015 13:03 Samet Konuksal


    Total War serisi her ne kadar bir strateji oyunu olsa da grafikleriyle beraber etkileyici bir sunum ortaya koyuyor. Serinin yeni yapımı Total War: Attila için ise ilginç bir şey planlanmış.
 
    Creative Assembly, Total War: Attila için beş farklı grafik ayarı sunmuş. Bunlardan 'Max Performance' olanı entegre chipsetten oynayanlar ve çok eski ekran kartına sahip olanlar için, 'Performance' olanı düşük seviye ekran kartına sahip olanlar için, 'Quality' olanı orta seviye kart sahipleri için, 'Max Quality' ayarı ise yüksek seviye ekran kartı sahipleri için konulmuş.
 
    Oyunda yer alan beşinci grafik seviyesi 'Extreme Quality' ise ilginç bir şekilde şimdilik kimse için koyulmamış. Creative Assembly Total War: Attila'yı bu ayarlarda oynatabilecek mevcut bir ekran kartının bulunmadığını, bu grafik ayarlarının gelecekte çıkacak ekran kartları için koyulduğunu belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Attila Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 9 Dk önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 5 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 6 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 8 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler