Transformers: FoC'un E3 Videosu Yayınlandı

07.06.2012 13:26 Ersin Kılıç


     War of Cybertron'dan sonrasını konuda edinecek olan Transformers: Fall of Cybertron'dan adından da anlaşılacağı gibi Cybertron gezegeninin düşüşüne tanıklık edeceğiz. Autobot ve Decepticon'ları bir kez daha karşı karşıya getirecek olan oyunun E3 2012 tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Yayınlanan tanıtım videosu tamamen CGI sahnelerden oluşturulmuş. Tabi bu videoda iki tarafın birbiri ile kıyasıya çarpıştığını ve eski oyunlara nazaran Dinobot'ların da bu savaşta aktif bir rol oynadıklarını görüyoruz. Videonun son kısmında ise ilginç bir sahne oyuncuları bekliyor.
 
     Videonun temasında ise The Everlove'dan Cities in Dust coverına yer verilmiş. 28 Ağustos'ta çıkacak olan oyunun E3 2012 videosuna aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transformers: Fall of Cybertron Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: High Moon Studios Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 9 Dk önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 5 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 6 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 8 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler