Wildstar Oyuncularının Sadece %0.3'ü İlk Raidi Tamamlayabilmiş

29.12.2014 14:40 Samet Konuksal


    MMO-RPG piyasasında her sene illa bir oyun 'WoW-Killer' olarak adlandırılır ve bu oyun güzelce patlatılır. 2014'te bu lakaba Wildstar layık olmuş görünüyor. Wildstar'ın sitesinden alınan bazı istatistiklere bakarsak oyunun son kısımlarına gelen oyuncu sayısı oldukça düşük seviyede.
 
    Tamamen hardcore MMO oyuncularını hedef alarak yola çıkan ve oldukça zorlayıcı bir dövüş sistemine sahip olan Wildstar'ın çıkışı geçtiğimiz Haziran ayında yapıldı. O günden bu güne çok da fazla olumlu haberlerini alamadığımız oyunun istatistikleri oldukça şaşırtıcı görünüyor.
 
    Gelen raporlara bakarsak Wildstar oyuncularının sadece %0.3'lük kısmı ilk seviye raidin bütün bosslarını öldürerek 6'da 6 yapabilmiş. Yine oyuncuların %1.3 gibi çok düşük bir kısmı da bu ilk raid bölümünün ilk bossunu öldürebilme şerefine erişebilmiş.
 
    Tabii ki burada Wildstar'ın zorlu combat sistemi büyük rol oynamasının haricinde oyundaki eksikliklerin de önemli yer tuttuğunu dile getirmekte fayda var. Bakalım NCsoft oyunu toparlamak için ne gibi girişimlerde bulunacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wildstar Platformlar: PC Geliştirici: Carbine Studios Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 3 Dk önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 1 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 3 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler