Yeni Command & Conquer Oyunu Yolda

Konu hakkında resmi açıklama bekleniyor.
22.02.2011 11:35 Ersin Kılıç


     Son oyunu ile tam olarak bekleneni veremese de strateji severlerin beğenisini kazanan Command & Conquer 4: Tiberian Twilight'tan sonra sessizliğe gömülen seri için bugün önemli bir haber ortaya çıktı. Bu habere göre yeni Command & Conquer oyunu yapım aşamsında.
 
     RockPaperShotgun sitesinin raporlarına göre EA Games yeni kurduğu Victory Games'e yeni bir Command & Conquer oyunu yaptırıyor. Üstelik kurulan bu yeni firmanın EA Games'in strateji türündeki oyunlarına liderlik edeceği, yani bu oyunların yapımında yer alacağı belirtilmiş.
 
     Gene bu raporlara göre stüdyonun lideri Jon Van Caneghem, PC için AAA kalite bir Command & Conquer oyunu üzerinde çalıştıklarını belirtmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Command & Conquer 4 : Tiberian Twilight Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: EA Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 19 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler